Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Progreen T. A.T. Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Consultanta mediu
1 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
ProGreen T.A.T este o societate care activează în domeniul protecției mediului, având ca obiect de activitate oferirea de soluții optime, rapide și profesioniste la problemele de mediu ale companiilor.
Scopul nostru este de a implementa cu succes în compania dumneavoastră  a sistemelor de management al deșeurilor, gestionarea documentației pentru îndeplinirea obligațiilor legale, cât și alte soluții în  orice implică problematică de mediu.

Dispune de personal calificat pentru rezolvarea problemelor de mediu în orice domeniu astfel încât compania dumneavoastră să-și îndeplinească indatoririle legale conform legislației în vigoare.

Îndeplinirea obligațiilor prevăzute de legea 211/2011 de către o persoană calificată conform legii (Specialist managementul deșeurilor, cod COR 325713):
Întocmirea și completarea Registrului de Evidență a Gestiunii Deșeurilor, în conformitate cu prevederile legale.

Transmiterea lunară a evidenței gestiunii deșeurilor pentru fiecare tip de deșeu către Agenția pentru Protecția Mediului.

Urmarirea și asigurarea îndeplinirii obligațiilor ce revin ca operator economic cu privire la gestionarea deșeurilor, inclusiv realizarea instructajelor obligatorii pentru personalul angajat.
Consiliere pe alte probleme de protecția mediului.
Întocmirea de proceduri privind identificarea tipurilor de deșeuri, codarea, colectarea și depozitarea selectivă a acestora pe categorii, instruire angajați.
Raportarea către instituțiile abilitate a informațiilor privind gestiunea deșeurilor.

Verificarea existenței relațiilor contractuale cu societațile de profil (colectori) și oferirea de soluții de optimizare pentru eliminarea deșeurilor

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura